Fine Art porträtt

Jag skapar vackra tidlösa porträtt som blir konst att hänga på väggen. Boka en fotografering utöver det vanliga.
Varmt välkommen!Vad är Fine Art porträtt?

Fine Art porträtt är tidlösa fotografier med mycket fokus på känslan i bilderna. Jag jobbar med styling, ljus, posering och rekvisita. Hela fotograferingen är mycket lugnare än en vanlig fotografering. Jag skapar Fine Art för gravida, vuxna och barn från cirka 8 års ålder. Det är viktigt att barnet är med på noterna och vill bli fotograferad.

En annan skillnad mellan Fine Art porträtt och en vanlig fotografering är att mycket tid läggs på efterbehandlingen för att skapa den rätta känslan i bilden.

Hur går det till?

Konsultation

Vi börjar med en konsultation på telefon där vi går igenom vilken typ av bild ni önskar. Vi pratar om kläder, styling, rekvisita, färger och bakgrunder. Jag har en del kläder och tillbehör som ni får låna i studion.

Fotografering

Själva fotograferingen är lugn och det är fokus på posering, detaljer och känsla. Jag guidar er igenom fotograferingen. Jag berättar hur barnet ska stå/sitta, hur händerna ska hållas och vad barnet ska göra för att få fram rätt känsla.

Urval/Leverans

Efter fotograferingen får du se ett urval av bilder och väljer ut den/de bilder ni vill investera i. Jag erbjuder bilder printade på kvalitativt fine art papper.


Pris Fine Art-fotografering

Konsultation per telefon
Fotografering i studio i Täby
1 Fine Art print i storlek 30x40 cm
1 digital högupplöst bild (samma som printen)


Pris: 4500kr

Det går bra att köpa till fler bilder efteråt om så önskas.


Boka din fotografering nu


Boka nu

Ring mig på 070 914 15 56 så berättar jag mer.

Varmt välkommen!Vem är jag?

Jag heter Elin och jag arbetar som fotograf i Täby. Jag drivs av att skapa kreativa porträtt som berättar en historia och förmedlar en känsla.

3 snabba om mig:

  • Älskar att baka
  • SM-final i Fotografi 2021, 2022 & 2023
  • Drömmer om vinter i ett varmare land


Kontakta mig