Företagsporträtt | Verksamhetsbilder


Naturliga och snygga porträtt

Brukar du tänka något av det här: jag blir aldrig bra på bild? Måste jag ha en ny bild, jag har ju några iphonebilder? Det är så obekvämt att stå framför kameran så jag tar den här gamla bilden jag har… Lugn, jag finns här för dig. Jag tar vackra porträtt på ett naturligt och avslappnat sätt.

Genom att visa bilder på dig själv är det lättare för folk att knyta an och gilla dig. Du kan genom dina bilder visa värde, passion och personlighet.


Kontakta mig

Hur går det till?

Jag brukar dela upp fotograferingen i 3 steg.

  1. Planering – vi går igenom vad du vill få av fotograferingen, hur bilderna ska användas, vilken känsla de ska förmedla. Vi planerar allt från location till kläder.
  2. Fotografering – jag guidar dig genom fotograferingen. Jag hjälper dig att slappna av, ger dig instruktioner hur du ska stå/sitta, vad du ska göra med händerna osv.
  3. Redigering/urval/leverans- jag går igenom alla bilder och rensar och redigerar. De bästa visar jag dig i ett webbgalleri. Du väljer ut de bilder som du är intresserad av. Jag levererar bilderna till dig dels högupplösta och dels webbanpassade via dropbox eller ett usb-minne.

Låter det krångligt? Ta det lugnt, jag hjälper dig genom alla steg och finns här för dig.


Gratis checklista inför porträttfotograferingen

- 10 tips för bättre porträttbilder

  • Vad du ska tänka på för att få ännu bättre porträttbilder?
  • Hur ska du tänka när det kommer till kläder och accesoarer?
  • Vilken betydelse har ljuset och miljön?


Ladda ner min GRATIS Checklista för bättre porträttbilder


REFERENS: Att ha snygga bilder på företagets webbsida är oerhört viktigt för att kunna förmedla ett professionellt intryck. Elin Sommerfeld har hjälpt Creutz Coaching & Consulting att få snygga bilder som förmedlar rätt budskap. Elin ingav ett starkt förtroende och hon var oerhört skicklig på att effektivt få fram ett antal riktigt fina bilder som vi har kunnat använda i vår kommunikation.
Lena Creutz, Creutz Coaching & Consulting

REFERENS: Elin visade att en porträttfotografering inte alls behöver vara ansträngande eller besvärlig, utan lika gärna kan vara rolig. Hon är inte bara skicklig, utan dessutom hjälpsam, flexibel och snabb. Jag är imponerad!
Johan Trocmé, författare

REFERENS: Min fotosession med Elin var så kul! Det är alltid lite obekvämt att bli fotograferad, men med Elins hjälp, kändes det så naturligt att jag glömde av hon "knäppte" hela tiden, vilket resulterade i så många olika typer av bilder på mig. Jag är verkligen supernöjd och har fått så mycket positiv respons från både släkt och vänner och familj.
HelenVerksamhetsbilder

Personliga bilder för företag


Bilder berättar historier

Med bildens hjälp kan man berätta en historia, man kan förmedla en stämning och visa vad ni på företaget står för. En bildberättelse är en serie av sammansatta bilder som visar upp just ert företag. Bilderna kan användas till hemsida, sociala medier och till er interna bildbank.

Personliga personalporträtt

Jag älskar att fotografera människor och tar gärna personalbilder till ert företag. Vi kan ta bilderna på kontoret eller utomhus. Genom att ha enhetliga bilder på medarbetarna så förstärker man bildkommunikationen och skapar ett professionellt intryck. Det ger även kunderna ett personligt välkomnande. Människor gör affärer med människor.


Nöjda kunder

Megger

Sigicom

Geosmart

JUC- juridiskt nätverk

ABC Revision

Retora

AVM- Norrort

Strandås Gästgiveri

Devcode

Cramo

Infozone

First hotel Lindö

Kontakta mig

Låter det intressant? Hör av dig till mig så berättar jag mer och skickar en offert.
Kontakta mig