Verksamhetsbilder

Täby | Stockholm


Vilken är er story?

Med bildens hjälp kan man berätta en historia, förmedla en känsla och visa vad ni på företaget står för. Bilder är ett kraftfullt sätt att kommunicera ert budsak. En bildberättelse är en serie av sammansatta bilder som visar upp just ert företag och vilka är bättre ambassadörer för just ert företag än de som arbetar på det.


REFERENS: Jag har tagit porträttbilder i flera andra sammanhang tidigare, men aldrig blivit så nöjd som nu, när Elin tog bilderna. Hon är proffsig, lyhörd, med många bra och praktiska tips, och hon fick både mig och mina kollegor att känna oss avslappnade och bekväma. Våra gruppbilder blev jättefina också, både de vi tog inomhus och de vi tog ute. Jag rekommenderar Elin varmt!
Agnes Salomonsson Lagevald, Novoterm

REFERENS: Elin har fotograferat vår personal och bilder till hemsidan. Elin har alltid goda idéer för att få oss att se så bra ut vi kan och är mycket professionell i sitt agerande. Vi är jätteglada för Elins arbete och har alltid trevligt när vi ses!
Tomas Randér, Retora

REFERENS: Elin fotade mina chokladpraliner inför jul samt inför en mässa. Bilderna är enastående vackra och får mina alster att framstå på bästa sätt. Jag har ramat in flera av dem i affischformat. Elin kommer även framöver vara den fotograf som får mina uppdrag.
Lena Svensson, ChokladtantenHur går det till?

1. Planering

Vi hörs av på telefon och går igenom vad ni vill få av fotograferingen, hur bilderna ska användas, vilken känsla de ska förmedla. Vi planerar allt från location till kläder och vad ni ska tänka på.

2. Fotografering

Jag guidar er genom fotograferingen. Jag ger dig instruktioner hur du ska stå/sitta, vad du ska göra med händerna och jag gör mitt bästa för att du ska kunna slappna av.

3. Leverans

Redigering/urval/leverans- jag går igenom alla bilder och rensar och redigerar. De bästa visar jag er i ett webbgalleri. Ni väljer ut de bilder som ni är intresserad av. Bilderna levereras digitalt till er.Kontakta mig

Hör av dig till mig och berätta vad ni vill ha hjälp med.
Kontakta migNöjda kunder

Novoterm

Synoptik

Smarteyes

Chokladtanten

Sigicom

Salong Santé

Wisentic

Retora

Hndelsbanken