Bröllopsfotograf

Täby/ Danderyd

Det som driver mig som bröllopsfotograf är att få berätta just er historia. Jag vill fånga kärleken, känslorna och stämningen så att ni kan se tillbaka på bilderna och minnas er dag. Bilder betyder oerhört mycket för mig och det är ett underbart och kreativt sätt att få skapa och uttrycka sig. Jag utgår ifrån Täby, Stockholm men fotograferar gärna bröllop på andra platser. Vill ni se ännu mer bröllop från mig kika in på www.eswedding.seJag berättar er historia

I grund och botten handlar bröllop om er kärlek till varandra. En dag när ni firar att ni funnit varandra och bestämt er för att dela livet med varandra. Ni firar kärleken och har valt att dela dagen med nära och kära.

Min passion är att fotografera och få berätta just er historia. Jag ser det som en ära att få vara med och dela er dag och föreviga den så att när dagen är över se till att ni har bilder på alla små och stora ögonblick som snabbt susat förbi.

Jag vill att ni ska med hjälp av bilderna minnas alla härliga skratt, hur pirrigt det var när ni gjorde er iordning med bästa vännerna, hur det kändes att säga ja till varandra, hur farmor grät i kyrkan, hur stolt din pappa var när han hälsade välkommen och hur kompisarna spexade loss under middagen.

Varje bröllop är unikt

Varje bröllop och varje brudpar är unikt. Jag lägger ner min själ och mitt hjärta i varje bröllop och jag vill finnas där för er före, under och efter bröllopet.

Jag träffar alla mina brudpar innan bröllop så att vi lär känna varandra lite bättre. Ni får berätta allt om bröllopet och hur ni träffades, vad ni har för förväntningar och mycket mer. Jag berättar om mig, hur jag jobbar och vi gör planer för dagen.

Under bröllopet finns jag vid er sidan, jag hjälper till att rätta till frisyren, jag har näsdukar i beredskap, jag har godis om blodsockret dippar och jag bär brudbuketten om det behövs. Men framför allt så är jag med er och dokumenterar dagen.

Efter bröllopet så skickar jag först en liten förhandstitt på några bilder som ni kan njuta av tills alla är färdiga för leverans. Jag designar även vackra fotoböcker och hjälper er med förstoringar. För hur det än är så är det bilderna som är printade eller satta i en fotobok som man njuter mest av. Tänk hur glad blir man inte varje gång man går förbi en vacker tavla.

Kontakta mig

Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi mer
Kontakta mig


Trygg och välplanerad fotograf

REFERENS: "Vi vill verkligen rekommendera Elin som bröllopsfotograf! Elin och hennes man fotade och filmade på vårt bröllop i augusti och vi är supernöjda med allt från första kontakten till leveransen av de fantastiska bilderna och filmen. Med Elin som bröllopsfotograf kan du känna dig trygg!"
Mia & Johan

Avslappnad fotografering

REFERENS: "Elin förevigade vår bröllopsdag och vi är väldigt nöjda med allt från första kontakten, planeringsmötet, själva fotograferingen och det viktigaste: resultatet. Elin gjorde oss avslappnade under fotograferingen, hon utgick från de önskemål som vi hade om omgivning och känsla".
Martha & VictorBröllopspaket

Jag har olika bröllopspaket beroende på hur länge ni vill ha med fotograf. Hur tiden läggs upp diskuterar vi, men timmarna ska vara sammanhängande. Hör gärna av er till mig elin@sommerfeld.se så kan vi prata igenom vad ni har tänkt er och vad som är viktigt för er.

Diamantpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 12 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 600 bilder

Vackert fotoalbum

31 500 kr

Guldpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 10 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 500 bilder

Vackert fotoalbum

27 500 kr

Silverpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 8 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 400 bilder

Vackert fotoalbum

24 500 kr

Bronspaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 5 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 250 bilder

18 500 kr


Elin made us feel comfortable

REFERENS: "Elin took our pictures at our wedding and was not only very good at taking them, but also a very nice person and made us feel comfortable even though we are not so used to being in front of the camera. We definitely recommend her! Thank you, Elin, for being part of our special day and for ensuring we have great pictures to look at when getting old together".
Emmi & Henrik

Äkta och naturliga bilder

REFERENS: "Elin förevigade vår bröllopsdag med bilder som fångade både miljön och stämningen på ett fantastiskt sätt! Vi är också jättenöjda med porträttbilderna som känns otroligt äkta och naturliga då Elin verkligen hade förmågan att göra oss lugna och avslappnade under fotograferingen".
Therese & MarcusNaturliga och magiska bilder

REFERENS: "Bilderna är ju helt fantastiska! Vi ser precis lika fina ut som vi kände oss där och då! Bilderna är naturliga och helt magiska. Vi är mer än nöjda och du är så bra med barn!"
Åsa och Mattias

Fångade vår kärlek

REFERENS: "Tack Elin för de otroligt fina bröllopsfotografierna! Du fick oss så avslappnade att vi stundtals glömde bort att du var där och fotograferade oss. Du har verkligen lyckats fånga oss och vår kärlek till varandra i fotografierna. Genom dina pedagogiska uppgifter under fotograferingen för att få oss avslappnade har vi med oss både roliga och minnesvärda minnen från dagen. Tack än en gång!"
Emmica & Christian