Bröllopsfotograf

Täby/ Danderyd

Det som driver mig som bröllopsfotograf är att få berätta just er historia. Jag vill fånga kärleken, känslorna och stämningen så att ni kan se tillbaka på bilderna och minnas er dag. Bilder betyder oerhört mycket för mig och det är ett underbart och kreativt sätt att få skapa och uttrycka sig. Jag utgår ifrån Täby, Stockholm men fotograferar gärna bröllop på andra platser.


Jag berättar er historia

I grund och botten handlar bröllop om er kärlek till varandra. En dag när ni firar att ni funnit varandra och bestämt er för att dela livet med varandra. Ni firar kärleken och har valt att dela dagen med nära och kära.

Min passion är att fotografera och få berätta just er historia. Jag ser det som en ära att få vara med och dela er dag och föreviga den så att när dagen är över se till att ni har bilder på alla små och stora ögonblick som snabbt susat förbi.

Jag vill att ni ska med hjälp av bilderna minnas alla härliga skratt, hur pirrigt det var när ni gjorde er iordning med bästa vännerna, hur det kändes att säga ja till varandra, hur farmor grät i kyrkan, hur stolt din pappa var när han hälsade välkommen och hur kompisarna spexade loss under middagen.

Varje bröllop är unikt

Varje bröllop och varje brudpar är unikt. Jag lägger ner min själ och mitt hjärta i varje bröllop och jag vill finnas där för er före, under och efter bröllopet.

Jag träffar alla mina brudpar innan bröllop så att vi lär känna varandra lite bättre. Ni får berätta allt om bröllopet och hur ni träffades, vad ni har för förväntningar och mycket mer. Jag berättar om mig, hur jag jobbar och vi gör planer för dagen.

Under bröllopet finns jag vid er sidan, jag hjälper till att rätta till frisyren, jag har näsdukar i beredskap, jag har godis om blodsockret dippar och jag bär brudbuketten om det behövs. Men framför allt så är jag med er och dokumenterar dagen.

Efter bröllopet så skickar jag först en liten förhandstitt på några bilder som ni kan njuta av tills alla är färdiga för leverans. Jag designar även vackra fotoböcker och hjälper er med förstoringar. För hur det än är så är det bilderna som är printade eller satta i en fotobok som man njuter mest av. Tänk hur glad blir man inte varje gång man går förbi en vacker tavla.

Kontakta mig

Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi mer
Kontakta migTrygg och välplanerad fotograf

REFERENS: "Vi vill verkligen rekommendera Elin som bröllopsfotograf! Elin och hennes man fotade och filmade på vårt bröllop i augusti och vi är supernöjda med allt från första kontakten till leveransen av de fantastiska bilderna och filmen. Med Elin som bröllopsfotograf kan du känna dig trygg!"
Mia & Johan

Avslappnad fotografering

REFERENS: "Elin förevigade vår bröllopsdag och vi är väldigt nöjda med allt från första kontakten, planeringsmötet, själva fotograferingen och det viktigaste: resultatet. Elin gjorde oss avslappnade under fotograferingen, hon utgick från de önskemål som vi hade om omgivning och känsla".
Martha & Victor


Bröllopspaket

Jag har olika bröllopspaket beroende på hur länge ni vill ha med fotograf. Det går även bra att lägga till timmar till de befintliga paketen. Hur tiden läggs upp diskuterar vi, men timmarna ska vara sammanhängande. Hör gärna av er till mig elin@sommerfeld.se så kan vi prata igenom vad ni har tänkt er och vad som är viktigt för er.

DIAMANT

Bröllopsmöte

Provfotografering

Fotografering 10 timmar på er bröllopsdag

Minst 600 högupplösta bilder

34 000 kr

RUBIN

Bröllopsmöte

Provfotografering

Fotografering 6 timmar på er bröllopsdag

Minst 350 högupplösta bilder

25 000 kr

SAFIR

Bröllopsmöte

Fotografering 3 timmar på er bröllopsdag

Minst 100 högupplösta bilder

14 000 kr


Skicka en bokningsförfrågan

Skicka ett mail till mig:


Maila mig

Eller ring mig på 070 914 15 56


Elin made us feel comfortable

REFERENS: "Elin took our pictures at our wedding and was not only very good at taking them, but also a very nice person and made us feel comfortable even though we are not so used to being in front of the camera. We definitely recommend her! Thank you, Elin, for being part of our special day and for ensuring we have great pictures to look at when getting old together".
Emmi & Henrik

Äkta och naturliga bilder

REFERENS: "Elin förevigade vår bröllopsdag med bilder som fångade både miljön och stämningen på ett fantastiskt sätt! Vi är också jättenöjda med porträttbilderna som känns otroligt äkta och naturliga då Elin verkligen hade förmågan att göra oss lugna och avslappnade under fotograferingen".
Therese & Marcus


Naturliga och magiska bilder

REFERENS: "Bilderna är ju helt fantastiska! Vi ser precis lika fina ut som vi kände oss där och då! Bilderna är naturliga och helt magiska. Vi är mer än nöjda och du är så bra med barn!"
Åsa och Mattias

Fångade vår kärlek

REFERENS: "Tack Elin för de otroligt fina bröllopsfotografierna! Du fick oss så avslappnade att vi stundtals glömde bort att du var där och fotograferade oss. Du har verkligen lyckats fånga oss och vår kärlek till varandra i fotografierna. Genom dina pedagogiska uppgifter under fotograferingen för att få oss avslappnade har vi med oss både roliga och minnesvärda minnen från dagen. Tack än en gång!"
Emmica & ChristianFAQ bröllopsfotografering


Vad gör man på ett bröllopsmöte?

I god tid innan bröllopet träffas vi och går igenom tankar och önskemål inför fotograferingen. Vi lär känna varandra och ni får berätta vad som är viktigt för er och jag berättar hur jag jobbar. Det är viktigt att fotograferingen och bilderna blir som ni har tänkte er. Det är skönt att träffas och prata igenom allt i lugn och ro. På bröllopsdagen ska allt bara flyta.

Varför har man en provfotografering?

I vissa av mina bröllopspaket erbjuder jag en provfotografering i Täby innan bröllopet. Det kan vara skönt att få prova att stå framför kameran och då känns det inte lika läskigt på bröllopsdagen. Bilderna kan ni använda till bröllopssajten eller i programmet.

Vi blir ofta stela framför kameran, hur löser vi det?

Jag förstår att det kan kännas stelt och obekvämt att stå framför kameran. Jag strävar efter att ta naturliga, vackra bilder på er med äkta känslor och till min hjälp använder jag mig av en teknik som kallas moment design. Det innebär att jag skapar ögonblick tillsammans med er och sen är jag där och fångar de. Till min hjälp använder jag mig av frågor och små lekar och uppgifter för att få er att slappna av.

Hur går bokningen till?

När ni har bestämt er för att boka så skriver vi ett avtal så både ni och jag vet vad som gäller och för att det inte ska vara några frågetecken. Vid bokning utgår en bokningsavgift på 50% av uppdragspriset, resterande belopp faktureras vid fotograferingstillfället. I och med det så säkras ert datum och ni kan bocka av bröllopsfotograf från att-göra-listan.

Vad händer om det regnar på bröllopsdagen?

Det finns alltid en reservplan för regn. Oftast finns det en bra plats som fungerar vid regn, men vanligtvis räcker det med lite skydd från fina paraplyer eller träd. Det kan bli väldigt fina bilder när det regnar.