Drop in vigsel 5/6

Skepparholmen Nacka

Ska ni gifta er men har inte riktigt hittat rätt tillfälle? Passa på att boka er vigsel på vackra Skepparholmen i Nacka. Präst, musiker, solist och fotograf finns på plats för att ta hand om er på bästa sätt. Varmt välkomna!Kärleken, känslorna, stämningen

Varje bröllop och varje brudpar är unikt och det som driver mig som bröllopsfotograf är att få ta del av och berätta just er historia. Jag brinner för att fånga kärleken, känslorna och stämningen så ni kan få fina bilder som skapar minnen för många år framöver. Mina ledord när jag fotograferar är naturligt och avslappnat.

Boka nu

Är ni intresserade av fotografering under vigseln hjälper jag gärna till. Fotograferingen förbokas innan och antal bokningar är begränsat så först till kvarn!
Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi mer
Kontakta mig


Fotografering under vigseln

Fotografering under vigseln och kramkalas efteråt
Urval med ca 15-20 bilder
5 digitala bilder ingår
1500 kr
Alternativt alla bilder i urvalet 2500 kr


Bilderna väljer ni via ett webbgalleri efteråt. Jag går igenom och rensar och redigerar alla bilder. Retusch ingår inte. Bilderna är högupplösta i jpg och jag kan även hjälpa er med förstoringar och fotoböcker som ni kan ge bort till nära och kära.

Extra porträttfotografering

Ni kan även boka till en kortare fotosession där jag fotar er som par men jag kan även ta bilder på hela familjen och detaljbilder. Vi går igenom innan vilka bilder som är viktiga för er.
En kortare fotosession ca 20 minuter
Alla bilder som jag tar ingår, ca 20-30 bilder.
Pris: 3000 kr

Paketpris

Fotografering under vigseln
Kortare fotosession
Alla digitala bilder ingår
5000 kr (utan rabatt: 5500kr).


Skepparholmen Nacka

Vigseln sker utomhus i vacker miljö på Skepparholmen i Nacka och tar ca 20 minuter. I cermonin ingår två psalmer och en kärlekssång och det finns plats för 25 personer.

Läs mer och boka vigseln på Skepparholmen Nacka

Naturliga och magiska bilder

REFERENS: "Bilderna är ju helt fantastiska! Vi ser precis lika fina ut som vi kände oss där och då! Bilderna är naturliga och helt magiska. Vi är mer än nöjda och du är så bra med barn!"
Åsa & Mattias