Drop in vigsel 18/5 2023

Skepparholmen Nacka

Ska ni gifta er men har inte riktigt hittat rätt tillfälle? Passa på att boka er vigsel på vackra Skepparholmen i Nacka. Präst, musiker, solist och fotograf finns på plats för att ta hand om er på bästa sätt. Varmt välkomna!Kärleken, känslorna, stämningen

Varje bröllop och varje brudpar är unikt och det som driver mig som bröllopsfotograf är att få ta del av och berätta just er historia. Jag brinner för att fånga kärleken, känslorna och stämningen så ni kan få fina bilder som skapar minnen för många år framöver. Mina ledord när jag fotograferar är naturligt och avslappnat.

Boka nu

Är ni intresserade av fotografering under vigseln hjälper jag gärna till. Fotograferingen förbokas innan och antal bokningar är begränsat så först till kvarn!
Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi mer
Kontakta mig


Fotograferingspaket

Konsultationssamtal per telefon innan vigseln
Fotografering under vigseln och kramkalas efteråt
En kortare porträttsession ca 20 minuter
40-50 digitala högupplösta bilder
5000 kr


Avtal skrivs innan vigseln.

Fotoböcker och förstoringar

Jag kan även hjälpa er med förstoringar och fotoböcker som ni kan ge bort till nära och kära om ni önskar.


Skepparholmen Nacka

Vigseln sker utomhus i vacker miljö på Skepparholmen i Nacka och tar ca 20 minuter. I cermonin ingår två psalmer och en kärlekssång och det finns plats för 25 personer.

Läs mer och boka vigseln på Skepparholmen Nacka

Naturliga och magiska bilder

REFERENS: "Bilderna är ju helt fantastiska! Vi ser precis lika fina ut som vi kände oss där och då! Bilderna är naturliga och helt magiska. Vi är mer än nöjda och du är så bra med barn!"
Åsa & Mattias