Sommarbröllop på Lidingö

Jag träffade Lisa och Patrik första gången på bröllopsmässan 2020. Sen slog pandemin till. Bröllopet blev uppskjutet, precis som för så många andra. De bokade ett nytt datum men pandemin fortsatte och de fick skjuta på det igen. Sen kom en bebis och bröllopet sköts på igen. Men i somras var det äntligen dags!
Det var en underbar sommardag i juni. Vigsel skedde i vackra Lidingö kyrka och festen hölls på Villa Lovik. Jag var med från förberedelser till första dansen. Det kändes lite extra speciellt att få föreviga Lisa och Patriks bröllop eftersom det kändes som om vi känt varandra en längre tid. I och med att bröllopet sköts upp hade vi kontakt med jämna mellanrum, jag fick även fota deras gravidbilder och porträttbilder på Lisa på hennes jobb. Stort tack för förtroendet, jag är så glad att just jag fick föreviga ert bröllop!

Publicerad: 2022-11-28    |    Mer om: Bröllop