3 tips till blivande brudpar

Delegera

På bröllopsdagen ska ni inte göra någonting förutom att säga ja och njuta. Se till att i god tid delegera stora och små uppgifter. Jag har varit med om så många bröllop där det kommer upp frågor som personalen helt plötsligt kommer och frågar bruden om (som blir jättestressad. Se till att någon tar emot. tårtan, vet var placeringskorten ska vara som tar emot gästerna och visar de tillrätta etc.

Ät lunch

Det låter enkelt men är så lätt att glömma. Ge någon i uppgift att ge er lunch. Du kanske inte känner att du är hungrig för att det är så mycket som händer och det är pirrigt. Då är det bra att någon (en tärna/mamma) kommer och stoppar i dig lite mat och sötsaker.

Var i stunden

Försök att släppa alla krav och bara vara i stunden. Det är er dag, ni kommer bli gifta. Det är er kärlek som är i fokus. Saker händer och kommer hända, försök njuta och vara här och nu.

Publicerad: 2022-11-21    |    Mer om: Bröllop Tips