Fina ord


Elin är en otroligt duktig och kompetent fotograf med öga för detaljer, känslor och har förmågan att skapa en trygg miljö där fotografering i sig blir ett roligt minne! Bilderna blir alltid fantastiska och fångar glädje, värme och spontanitet på ett naturligt sätt, dvs man har roligt och kan slappna av när man anlitar Elin som fotograf. Vi kommer att anlita Elin igen när det är dags att föreviga våra minnen och därför kan vi varmt rekommendera Elin.

Patricia & Reine

Elin fotograferade hela familjen hemma hos oss en dag i maj. Sessionen var välplanerad, vilket gjorde att vi både fick en trevlig stund med familjen och fantastiska bilder! Elins engagemang, bredd och förmåga att fånga känsla på bild gjorde det möjligt för oss att få ut allt det vi ville ha av bara en timmes fotografering - alltifrån många vackra fotografier av barn och familj att förstora och en härlig fotobok i riktigt bra kvalitet till ett nytt porträttfoto för professionellt bruk. Vi kommer att välja Elin igen när det är dags för nästa familjefotografering!

Malin

Vi kunde inte ens drömma om att det skulle bli så många fina bilder! Vilken tur att Elin kunde göra en fin fotobok åt oss så att vi kan njuta av många av bilderna och samtidigt minnas tillbaka till den härliga, lekfulla stund vår familj hade tillsammans under fotograferingen. Tack!

Karin

Min fotosession med Elin var så kul! Det är alltid lite obekvämt att bli fotograferad, men med Elins hjälp, kändes det så naturligt att jag glömde av hon "knäppte" hela tiden, vilket resulterade i så många olika typer av bilder på mig. Jag är verkligen supernöjd och har fått så mycket positiv respons från både släkt och vänner och familj.

Helen

Tack Elin Sommerfeld för de fantastiskt härliga fotona du tog på mina barn och mig. Du fick tack vare din lekfullhet, lyhördhet och avslappnade approach fram det naturliga hos ungarna utan att de stördes av att det var en kamera där.

Sara

Jag och min man var på en underbar parfotografering i en vacker omgivning. Fotograferingen var så proffsig och rolig att medverka i. Elin är en fantastisk fotograf och vi älskar bilderna. Vi har stor användning av bilderna och de är fina minnen av en härlig dag tillsammans.

Helena

Elin lyckas tom få mig, som sällan blir bra på bild (fråga min man, som håller med), avslappnad framför kameran :) Det är roligt att bli fotad av henne, vilket ger underbara porträtt!

Emma

Elin var otroligt pedagogisk och fick barnen att slappna av under fotograferingen. Resultatet blev fantastiskt bra och vi är otroligt nöjda!

Elin & Pascal

Elin gjorde en familjefotografering med oss, föräldrar och 9-månaders bebis, och det blev kanon. Jättefina bilder och trevlig fotografering.

Leif