Om Elin

Hej och varmt välkommen!

Jag heter Elin Sommerfeld och min passion är att fotografera. Jag fotograferar barn, familjer, gravida, porträtt, bröllop, studenter, bebisar, gamla, unga, lekfulla, glada. Jag utgår från Täby norr om Stockholm. Det som driver mig är att tillsammans med er få skapa bilder som betyder något för er. Jag vill inte bara visa hur ni ser ut utan ge naturliga och fina bilder som skapar minnen för livet.

Det finns många olika fotograferingsstilar. Min stil kan man kalla lifestylefotografi, jag vill fånga det naturliga, ögonblicken. Jag tar inga uppställda bilder där jag ber er le och titta in i kameran. Leenden och skratt kommer naturligt när man trivs. Till min hjälp använder jag mig av en teknik som kallas Moment Design när jag fotograferar. Det innebär att jag skapar ögonblick tillsammans med er och sen är jag där och fångar de.

Som person är jag positiv, driven och kreativ och jag gillar ordning och reda. För mig är det viktigt att ta hand om mina kunder från första kontakt till att allt är levererat. Ni ska känna att jag finns här för er. Jag har fotograferat barn och familjer i ett par år och det är lika roligt fortfarande.

Jag bor i Täby, norr om Stockholm med man och två barn. Gillar skärgården, god mat och att umgås med vänner. Jag försöker få tid till träning, tycker om att läsa och älskar mintchoklad. Jag drömmer om att spendera vintrarna utomlands och jag har en förkärlek för fina väskor.

Jag ser framemot att höra från er!
Elin Sommerfeld
070 914 15 56
elin@sommerfeld.se


Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Certifierad i Moment Design