Om Elin

Jag heter Elin och jag brinner för att fotografera människor och få berätta just din historia. Jag fotograferar barn, familjer, gravida, porträtt, bröllop, studenter, bebisar, gamla, unga, lekfulla, glada. Jag utgår från Täby norr om Stockholm.


Med mig som fotograf får ni en rolig och lättsam fotografering och naturliga och fina bilder som ni kan spara länge. Jag har fotograferat barn och familjer i ett par år och det är lika roligt fortfarande.


Som person är jag kreativ, driven och positiv. Jag gillar ordning och reda och jag är strukturerad i mitt arbete. En av mina styrkor är att jag genomför varje uppdrag med noggrannhet och engagemang från början till slut. För mig är det viktigt att ta hand om mina kunder från första kontakt till att allt är levererat. Ni ska känna att jag finns här för er.


Jag bor i Täby, norr om Stockholm med man och två barn som växer alldeles för fort. Gillar skärgården, god mat och att umgås med vänner. Försöker få tid till träning, tycker om att läsa och älskar mintchoklad. Jag drömmer om att spendera vintrarna utomlands.


Varmt välkommen!

Medlem i Svenska Fotografers Förbund

Elin Sommerfeld
070 914 15 56
elin@sommerfeld.se

this.title