Information och priser


Hur går det till?

1.Bokning

Vi bokar in en dag och plats som passar. Jag fotograferar utomhus eller hemma hos er.

2. Avstämning

Vi hörs av inför fotograferingen per telefon eller mail. Vi går igenom fotograferingen och eventuella önskemål och frågor.

3. Fotografering!

Vi ses och jag fotograferar er under ca en timme. Mitt mål är att ta naturliga och na bilder. Jag leker och busar med barnen och hela familjen. Jag brukar ta olika typer av bilder för att få så stor variation som möjligt.

4. Redigering

Jag går igenom era bilder och rensar och gör en lätt redigering.

5. Webbgalleri

Jag lägger upp era bilder i ett webbgalleri med lösenord. Ni väljer ut de bilder som ni vill ha och hur ni vill ha de. Jag finns till hands och bollar gärna idéer om ni vill.

6. Beställning

Ni skickar ett mail till mig med de produkter som ni önskar köpa. Önskar ni beställa en fotobok gör jag ett förslag som ni får kika på innan jag beställer.

7. Leverans

När era produkter har kommit hämtas de i Täby. Digitala bilder fås via dropbox eller på ett usb-minne.

8. Klart!

Ni har nu underbara bilder som skapar fina minnen.

Vad kostar det?

Fotograferingen

Fotograferingskostnaden är 1100 kr. Sen köper ni till det som ni vill efter fotograferingen. Jag erbjuder olika högkvalitativa produkter som jag noggrant valt ut. Antingen köper ni produkter separat eller så köper ni ett färdigt paket.

Fotoböcker

Mina fotoböcker är personligt designade med fotoomslag. Böckerna trycks på högkvalitativt fotopapper och är så kallade lay- flat (inga skarvar i mitten). Fotoboken innehåller 13 sidor och finns i 19x19 cm eller 28x28 cm.
Pris från 2200 kr.

Inramningar

Jag erbjuder era favoritbilder som vackra förstoringar inramade i enkla vita eller svarta ramar i trä. Bilden sitter bakom glas.
Pris från 700 kr.

Fotopaket

För att underlätta för mina kunder har jag satt ihop ett antal paket med mina populäraste produkter. I varje paket ingår en fotobok och minst en högupplöst bild. Det ingår ingår även en inramning av er favoritbild i alla paket.
Pris från 3000 kr.


Kontakta mig för fullständig prislista elin@sommerfeld.se


Övrigt

Bildbehandling

Jag bildbehandlar alla era bilder avseende ljus, kontrast, färg och eventuell beskärning för att ta fram det bästa i era bilder. Jag tar bort enklare finnar, rivsår och sådant som vanligtvis inte finns där, i övrigt ingår inte retusch.

Leverans

Leveranstiden varierar från produkt till produkt och kan vara mellan 2-10 veckor efter slutgiltigt godkännande. Produkter hämtas i Täby.

Betalning

Betalning sker via faktura som skickas per mail. Faktura för fotograferingen betalas efter fotograferingstillfället. Faktura för produkterna betalas innan leverans.

Bokning

Vid avbokning senare än 24 timmar innan fotografering debiteras en avgift på 500 sek, med undantag vid sjukdom eller sjukhusvistelse.

Väder

Eftersom jag är beroende av ljus förbehåller jag mig rätten att med kort varsel flytta fotograferingen till en annan dag om vädret inte är tillräckligt bra. Allt för att era bilder ska bli så bra som möjligt.

Reseersättning

50 kr/mil tillkommer för fotografering mer än 2 mil från Täby.

Bilderna

Ni får fri användningsrätt för privat bruk av bilderna. Det innebär att ni får använda bilderna på internet samt framkalla bilderna. Bilderna får inte ändras efter leverans och vid publicering ska Foto: Elin Sommerfeld anges. Bilderna levereras i jpg.


Genom att boka mig som fotograf godkänner ni ovanstående villkor.
Elin Sommerfeld Photography är ett varumärke under S2HC Sweden AB.
Företaget innehar F-skattsedel.