Belovedfotografering i Sollentuna

Vad är beloved? Beloved är så mycket mer än bara en fotosession. Det är en upplevelse för de som blir fotograferade. Det råkar bara vara en fotograf med.

Beloved handlar inte om att titta in i kameran och le. Fotografen bjuder istället in de som fotograferas i olika interaktioner och fotografen fångar sen de ögonblick av äkta känslor som kommer från interaktionen. Beloved handlar om att fånga äkta, ärliga ögonblick.

Med hjälp av beloved kan man återupptäcka de man älskar, man kan få en intim stund med den man älskar, man kan få tid att återupptäcka varandra och varför man blev kära och man kan få dela kärleksfulla ögonblick. De bilder som man får hjälper till att komma ihåg det som betyder mest.

Beloved är en porträttbaserad fotografisk genre som hyllar relationer. Beloved blandar porträttfotograferingens visuella estetik med fotojournalistikens äkthet. Från början användes beloved vid parfotograferingar, men nu används beloved vid olika typer av fotosessioner till exempel par, familjer och porträtt.

Jag har precis avslutat min belovedträning och det känns som om resan precis har börjat. För mig och min fotograferingsstil så passar beloved perfekt. Det känns som om jag har hittat hem. Jag använder lite beloved i allt som jag gör och jag ser framemot att fortsätta utforska beloved.

En söndag i början av maj fotograferade jag finaste Christoffer och Louise mellan regnskurarna i Edsbergsparken i Sollentuna. Är du intresserad av en belovedfotografering tveka inte att höra av dig så berättar jag mer.

Publicerad: 2015-05-21    |    Mer om: Belovedfotografering Parfotografering Sollentuna