Porträtt

Fotograf i Täby

Mitt mål är att ge er glada, lekfulla och minnesvärda bilder. Fotograferingen ska vara rolig och en stund för er att vara tillsammans. Jag är inte en fotograf som säger åt er att stå still och le och titta in i kameran. Med mig som fotograf får ni en rolig stund tillsammans där mitt mål är att ge er naturliga och avslappnade bilder. Jag leker och busar med barnen under en fotografering. När jag fotograferar vuxna använder jag mig även då av små leker och frågor för att få er att slappna av. Jag fotograferar gärna utomhus eller så kommer jag hem till er och fotograferar.

Varför välja mig?

  • Ni får avslappnade och naturliga bilder
  • Jag fotograferar utomhus eller hemma hos er
  • Ni får en lekfull och mysig stund tillsammans

Vilken är din historia?

Jag älskar att berätta historier. Det är roligt att få träffa nya människor och få en liten inblick i era liv och få vara med en liten stund. Att jag har kameran med mig och dokumenterar det som händer är det som jag brinner för. Jag vill ge er fina bilder där ni är tillsammans som kan sparas länge som minne.

Mer än bara en fotografering

När ni fotograferas av mig vill att ni ska få mer än en fotografering. Jag vill att ni ska få en fin och rolig stund tillsammans som ni sen kommer ihåg när ni tittar på bilderna. En stund där ni bara är här och nu, tillsammans oavsett om det är med familjen, kärestan eller barnen.

Titta gärna in i gallerierna


Priser fotografering familj, barn, par, porträtt

I fotograferingspriset ingår:

  • Förberedelser av fotograferingen där ni berättar mer om er själva och önskemål inför fotograferingen
  • Fotograferingsguide med tips och råd inför fotograferingen
  • En timmes fotografering
  • Lättare redigering av bilderna
  • Personlig bildvisning

1100 sek

Fotograferingspriset betalas efter bokningen är gjord för att säkerställa bokningen.

Efter fotograferingen väljer ni vilka bilder som ni vill investera i. Jag erbjuder inramningar, fotoböcker, wall art och digitala filer.

Maila mig på elin@sommerfeld.se för bokning och mer information.


Villkor för fotografering

Bokning

Vid avbokning senare än 24 timmar innan fotografering debiteras en avgift på 500 sek, med undantag vid sjukdom eller sjukhusvistelse.

Väder

Eftersom jag är beroende av ljus förbehåller jag mig rätten att med kort varsel flytta fotograferingen till en annan dag om vädret inte är tillräckligt bra. Allt för att era bilder ska bli så bra som möjligt.

Reseersättning

50 kr/mil tillkommer för fotografering mer än 3 mil från Täby.

Bilderna

Ni får fri användningsrätt för privat bruk av bilderna. Det innebär att ni får använda bilderna på internet samt framkalla bilderna. Bilderna får inte ändras efter leverans och vid publicering ska Foto: Elin Sommerfeld anges. Bilderna levereras i jpg.

Genom att boka mig som fotograf godkänner ni ovanstående villkor.

Elin Sommerfeld Photography är ett varumärke under S2HC Sweden AB. Företaget innehar F-skattsedel.